Horeca

Patrick OlsthoornEven voorstellen.......

Patrick Olsthoorn is de beheerder van Het Wierickehuis.

Patrick is het eerste  aanspreekpunt van het Wierickehuis. Indien u iets wilt weten over de mogelijkheden om gebruik te maken van het Wierickehuis, kan hij u haarfijn uitleggen wat er wel en niet kan.

Of u nu particulier, bedrijfsmatig of onder de vlag van een vereniging iets wilt weten; Patrick kan u hiermee van dienst zijn.

Hij beheert tevens de agenda en kan dus activiteiten inplannen maar u ook op de hoogte stellen van geplande activiteiten en evenementen.

Naast de functie van aanspreekpunt zorgt hij er tevens voor dat het pand er altijd schoon en netjes bij staat.

Ten slotte is Patrick verantwoordelijk voor de catering binnen het pand. Zowel de dranken als al het eten (op aanvraag) worden door hem verzorgd.

Naast het beheer van Het Wierickhuis is Patrick ook de uitbater van Tapperij de Bourgondiër, wat onderdeel uitmaakt van het Wierickehuis. Deze ruimte kan worden afgehuurd voor feesten, partijen en andere gelegenheden. Kijk voor de mogelijkheden op  TAP

Indien u in contact wilt komen met hem, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Patrick (06-22667871). Website: TAP

© Het Wierickehuis